Purchase management

Purchase management

U wilt SAP gerelateerde producten of (SaaS) diensten inkopen, aanbesteden of outsourcen?  Zoals HANA licenties, S/HANA upgrades of contract conversies? Wanneer u kiest voor samenwerking met ERP Software Consultancy krijgt u toegang tot de meest recente kennis van onderhandelingen met SAP met als doel lagere kosten (TCO) en meer inzicht in de contractuele risico’s.

Second opinion

Indien u behoefte heeft aan meer zekerheid dat u een marktconforme offerte hebt ontvangen voor een licentie investering, een contract conversie, een SaaS aanbieding of andere diensten dan is het mogelijk om een second opinion aan ERP Software Consultancy te vragen. U ontvangt een analyse welke ruimte gangbaar is bij Enterprise contracten en voorstellen. Met behulp van een geheimhoudingsverklaring wordt voorkomen dat de door u toevertrouwde informatie op straat komt te liggen.

Coaching

Ook is het mogelijk u te begeleiden bij uw nieuwe project. Het bestaande onderhandelingsteam wordt gecoacht bij alle facetten van de onderhandelingen.

Volledige ondersteuning

Indien uw organisatie onvoldoende resources heeft om een onderhandelingsteam te bemensen dan is het mogelijk om volledige ondersteuning te verzorgen. Werkzaamheden zoals het beoordelen van de oude contracten, het verzamelen van de nieuwe demand en de onderhandelingen worden in opdracht van u gevoerd.

Meer weten of wilt u een vrijblijvende kennismaking? Bel of mail ons voor het maken van een afspraak.

Contact

This site is a Game of Skill and is 100% LEGAL in the United States. This site operates in full compliance with the Unlawful Internet Gambling Enforcement Act of 2006.
Due to state and provincial laws residents of Arizona, Iowa, Louisiana, Montana, Vermont, New York and Quebec may only play in free competitions. All other trademarks and logos belong to their respective owners. FanVictor.com Fantasy Sports
en_USEnglish